Ga naar de inhoud
Nieuws

Let op voor bedrijven die zonnepanelen schoonmaken

Geplaatst op: 27 mei 2024

Onze zonne-energie installaties zijn bedoeld om jaren onderhoudsvrij te functioneren. Als er aanleiding voor is, verzorgt woCom het onderhoud aan de zonnepanelen.

Meer informatie

Buurtsuper voor Someren-Eind gesteund door vele vrijwilligers en leden

Geplaatst op: 06 mei 2024

WoCom wil de leefbaarheid van het dorp een extra impuls geven en bijdragen aan de eenmalige verbouwingskosten die nodig zijn voor de buurtsuper om open te gaan.

Meer informatie

10 veelal jonge starters krijgen sleutel sociale nieuwbouw Leende

Geplaatst op: 27 maart 2024

In Leende kregen 10 voornamelijk jonge bewoners de sleutel van hun eerste eigen woning. In korte tijd kreeg Leende er tien woningen bij. Dit woonblok van twee verdiepingen werd woensdag 27 maart feestelijk overgedragen aan de gelukkige bewoners.

Meer informatie

WoCom investeert tientallen miljoenen in verduurzaming sociale woningvoorraad

Geplaatst op: 30 januari 2024

WoCom zet met vaste partners vol in op verduurzaming om haar bestaande woningvoorraad van ruim 8.500 sociale huurwoningen energetisch te verbeteren. Na een zorgvuldig selectieproces koos woCom hiervoor drie vaste onderhoudspartners.

Meer informatie

Nieuwe sociale huurwoningen Aarle-Rixtel en Beek en Donk stapje dichterbij

Geplaatst op: 21 december 2023

Een belangrijke stap gezet voor de bouw van 15 woningen aan het Leonardusplein in Beek en Donk én 10 woningen aan de Bosscheweg in Aarle-Rixtel. WoCom wil op beide locaties verouderde woningen vervangen door duurzame en energiezuinige woningen.

Meer informatie

Vervangende woonruimte voor vogels en dieren

Geplaatst op: 11 december 2023

Ecologisch onderzoek: eerst weten wat er in de spouw zit voor de aannemer aan het werk gaat. Hans Hovens van Faunaconsult legt uit hoe het zit. ‘Vleermuizen verblijven graag in spouwmuren. Daar zitten ze veilig, droog en donker. 

Meer informatie