Ga naar de inhoud

Deze week ontvangen onze huurders en samenwerkingspartners een nieuwe uitgave van Bij Buurten. Geschreven door huurders, voor huurders en voor iedereen waar we mee samenwerken.

In deze Bij Buurten kijkt directeur-bestuurder Marinus Biemans terug op de eerste 100 dagen bij woCom. De afgelopen maanden was hij druk bezig om kennis te maken met velen die voor woCom belangrijk zijn. Huurders en medewerkers, maar ook andere bestuurders en partners waar woCom mee samenwerkt. “We kunnen samen veel bereiken, en dat doen we ook!” Merkt hij op.

Liefde voor treinen zit in het bloed

We kijken binnen bij Dave in Heeze. “Het Berkelmanspad is net een bungalowpark, lekker rustig en heerlijk om binnen en buiten te zitten” vertelt hij aan onze buurtredacteur Hannie. In huis heeft hij alle ruimte voor zijn hobby: modeltreinen. De woonkamer en de bovenverdieping zijn door de treinen in beslag genomen.

Tips en informatie

Ook krijgt u tips over het aanvragen van toeslag, wordt de huurverhoging verder uitgelegd. Geeft onze opzichter tips over het gebruik en de installatie van de afzuigkap en bekijken we de tuin van Mieke in Beek en Donk.

Digitaal bekijkt u Bij Buurten nummer 38 hier.